Dokumentation
Vi börjar väl med hur det började..
Finns det en banner att klicka på, så ska det väl finnas något bakom. Det gjorde det helt tydligt eftersom du nu är här.

Finns det en webbplats, skall det väl finnas någon bakom. Som tar ansvaret för innehållet och för att den ska vara klickbar.. Du ska ha glädje av vad som skrivs fram och visas på sidorna.

I det här fallet
Så är det jag, Björn Thylander, Hej!  Gammal kulturarbetare inom dockteatern, som blev yrkesvägledare på arbetsförmedlingen. Sadlade om ännu en gång och blev webbansvarig på ett utbildningsföretag innan jag avslutade med att köra buss i storstadstrafik. Så var det avklarat med några rappa rader..

Vanligt och Vänligt
Eftersom jag alltid varit nyfiken.. Hoppas det håller i sig.. Drev ett tag en stipendiesajt på nätet inom kulturområdet. Sajten nedlagd för länge sedan, men adressen var kvar i min ägo.

Så det blev till slut en nystart på den adressen... Den här gången hade jag tänkt att det skulle bli en blogg. För att underlätta hela arbetet tog jag hjälp av WordPress som mall. Bloggen Vanligt & Vänligt tog form och finns att ta del av under vanligt.se

VENEDIG en stad i lagunen
Tyckte det var lite trist och begränsande att använda WorldPress så lite tänkande, knappande och funderande, så började egna sidor växa fram om Venedig. En av världens mest fascinerande platser.

Skulle kunna säga mycket om det resmålet här, men vill du ha lite mer kunskap om republiken Serenissima. som betyder "den mest lysande" och som var namnet på den självständiga staten Venezia från 600-talet ända fram till 1797.

Blev sen till en självständig underdomän till vanligt. Nu har Venedig sidorna fått en alldeles egen domän och efter mycket klurande blev det den här adressen: laguna-venezia.se

Cykelsidor
Så var vi framme vid det senaste alstret med Cykelsidor. Tävlingscyklade lite på distriktsnivå en gång i tiden... men det var för länge sedan.. Men kärleken till cykeln har inte rostat igen. Med välbehag låg jag utsträckt i soffan och upplevde Magnus Bäckstedt seger 2004, i den tuffaste av vårklassikerna, Paris Roubaix .

I år (2015) körs de dryga 260 km den 12 april för 113 gången. Snacka om klassiker.. Tar du dig en titt på sidan om Paris Roubaix, hittar du där även min artikel om "Helvetet i norr" som är loppets kärleksfulla smeknamn.

Från att ha vuxit från någon sida om Giro d`Italia och om Vårklassikerna är den nu en egen domän med egen Facebooksida och Twitterkonto.

När jag upptäckte att att namnet "cykelsidor" var ledig domän så la jag självklart beslag på den. Till egen domän och adress: cykelsidor.se
 

Har du tips på någon som vill vara med och stödja Cykelsidor. Med typ banner som ligger i samklang med sidans innehåll.. Hör av er!!